Wij zijn erg tevreden over de praktische aanpak waarmee wij de EN 1090 af hebben kunnen dekken met hulp van Schimmer Consultancy. Zo kunnen we op eenvoudige wijze aan het FPC-systeem en de naleving daarvan conform de norm voldoen, waarmee we heel veel tijd besparen. En hiermee houden we het niet alleen voor ons zelf overzichtelijk, maar levert ook elke keer weer een tevreden auditerende partij op!!

Mees Hazeleger(jr)
Werkvoorbereider productie

Wij maken nu enige tijd gebruik van het systeem van Schimmer Consultancy en we merken meteen verschil in de tijd die het ons bespaard. We houden meer tijd over om te besteden aan ons werk. De gebruiksvriendelijkheid draagt hier ook zeker aan bij. In het begin keken we enorm op tegen de nieuwe norm maar dankzij Schimmer Consultancy is dit gemakkelijk bij te houden.

Harry Broecks
Directeur Broecks B.V. (Hilversum)

De hele papierwinkel die de NEN-EN 1090-1 met zich mee bracht is helemaal komen te vervallen sinds wij in zee zijn gegaan met Schimmer Consultancy, het valt zo eigenlijk reuze mee! De auditor was er ook erg enthousiast over.

Micheal Out
Directeur Metaalbewerkingsbedrijf E.Out B.V. (Naarden)

Goed en betrouwbaar, ontlast ons ontzettend bij de NEN-EN 1090-1.

Marco Koens
Directeur Van Echtelt Metaal B.V. (Wijk bij Duurstede)

Waar wij zelf zoekende waren naar een geschikte partner om deze norm handen en voeten te geven, hebben jullie dat op een erg praktische en zeer werkbare manier voor ons weten te realiseren. Na het succesvol doorkomen van de audit willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie uitstekende werk en begeleiding gedurende het traject.

Neil Wan​
Hoofd bedrijfsbureu Thiekon Constructie B.V (Rijen)

Wij zijn zeer tevreden met het handboek dat jullie voor ons gemaakt hebben. Het scheelde ons erg veel tijd en met jullie ruime ervaringen wisten jullie precies wat erin het handboek hoort te staan en wat juist niet. Tevens hebben jullie ons goede uitleg gegeven over hoe het handboek in de praktijk toegepast dient te worden en waren jullie altijd bereid om mee te denken.

Kortom; wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, bedankt!!​

Patrick Blijleven
Werkvoorbereider A. Blijleven B.V. (Pijnacker)

Dankzij jullie hebben wij het toch voor elkaar gekregen tegen een reeële investering, zonder jullie begeleiding hadden we dit niet zo snel voor elkaar gekregen. Door de begeleiding van Lars Schimmer is het goed gekomen. Hij heeft heel het FPC systeem bedrijfsspecifiek in elkaar gezet, waardoor de naleving van het handboek zeer praktisch is. Hij heeft sturing gegeven waar nodig. Hij was ook nog op de dag van de certificering bij ons aanwezig. Voor vragen kun je altijd bij jullie terecht.

Peter van Opstal
Directeur Volder Constructiebedrijf en Smederij B.V. (Bavel)

Het heeft wat langer geduurd voordat ik kon reageren dit komt i.v.m. de bouwvakantie. De samen werking met jullie heb ik altijd als vertrouwelijk en plezierig ervaren. Ook de begeleiding voor het tot stand komen van de lasproeven is als prettig ervaren. Zonder jullie hadden wij niet duidelijk gehad wat de norm met zich mee bracht en hadden we waarschijnlijk net als sommige collega bedrijven veel te veel administratieve last gehad van de norm.

Kees van der Heijden
Directeur Hendrikx Stallenbouw N.V. (Meeuwen-Gruitrode, België)

Daarom Schimmer Consultancy

Onze werkwijze

Minimale concessies tegenover uw werkwijze

Lage kosten

Door onze zeer efficiënte werkwijze

Onze aanpak

Door onze jarenlange achtergrond in de staal

Ervaring

Wij hebben de meeste ervaring in de branche