Sinds juli 2014 dienen staalconstructies onder de CE-markering
op de markt gebracht te worden binnen de EU

Als geharmoniseerde Europese Productnorm is de NEN-EN 1090-1 al ingegaan op 1 januari 2011 met een overgangsperiode van 18 maanden. Sinds juli 2014 dienen staalconstructies met een CE-verklaring geleverd te worden.

Deze wetgeving verplicht constructiebedrijven te handelen volgens de NEN-EN 1090-1 normering. De norm is er op gericht dat constructiebedrijven een prestatieverklaring af kunnen geven in de vorm van een CE-markering. Om een prestatieverklaring af te kunnen geven, dienen constructiebedrijven processen als inkoop, ontwerp en productie in te delen volgens de NEN-EN 1090-1 norm. Deze processen dienen gewaarborgd te worden in de vorm van een Fabrieksproductiebeheersingssysteem (FPC).

Schimmer Consultancy

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van constructiebedrijven tot het behalen van het NEN-EN 1090-1 certificaat. Hierin hebben wij de nodige ervaring opgedaan, waaruit u een greep kunt vinden bij onze opdrachtgevers. Dankzij onze unieke werkwijze en bedrijfsstructuur zijn wij in staat een sluitend FPC-systeem op maat aan te leveren, dat vanuit zowel financieel- als tijdtechnisch oogpunt gegarandeerd de meest aantrekkelijke optie op is de Nederlandse markt.

Daarom Schimmer Consultancy

Onze werkwijze

Minimale concessies tegenover uw werkwijze

Lage kosten

Door onze zeer efficiënte werkwijze

Onze aanpak

Door onze jarenlange achtergrond in de staal

Ervaring

Wij hebben de meeste ervaring in de branche