Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers, met hun reactie op ons bedrijf:

Jan Stam – Directeur Stam Constructie (Sprang-Capelle)

Wij zijn als klein bedrijf erg blij dat we met jullie in contact zijn gekomen.
Anders was het voor ons haast onmogelijk geweest om aan de nieuwe norm te voldoen.
Echt super hoe je advies gegeven hebt en het hele bedrijfsplan klaargemaakt hebt en vervolgens
in alle rust alles met ons doorgenomen hebt zodat het voor ons ook helder werd.

 

Neil Wan – Hoofd bedrijfsbureu Thiekon Constructie B.V (Rijen)

Waar wij zelf zoekende waren naar een geschikte partner om deze norm handen en voeten te geven, hebben jullie dat op een erg praktische en zeer werkbare manier voor ons weten te realiseren. Na het succesvol doorkomen van de audit willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie uitstekende werk en begeleiding gedurende het traject.

 

Patrick Blijleven – Werkvoorbereider A. Blijleven B.V. (Pijnacker)

Wij zijn zeer tevreden met het handboek dat jullie voor ons gemaakt hebben. Het scheelde ons erg veel tijd en met jullie ruime ervaringen wisten jullie precies wat erin het handboek hoort te staan en wat juist niet. Tevens hebben jullie ons goede uitleg gegeven over hoe het handboek in de praktijk toegepast dient te worden en waren jullie altijd bereid om mee te denken.

Kortom; wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, bedankt!!

 

Peter van Opstal – Directeur Volder Constructiebedrijf en Smederij B.V. (Bavel)

Dankzij jullie hebben wij het toch voor elkaar gekregen tegen een reeële investering, zonder jullie begeleiding hadden we dit niet zo snel voor elkaar gekregen. Door de begeleiding van Lars Schimmer is het goed gekomen. Hij heeft heel het FPC systeem bedrijfsspecifiek in elkaar gezet, waardoor de naleving van het handboek zeer praktisch is. Hij heeft sturing gegeven waar nodig. Hij was ook nog op de dag van de certificering bij ons aanwezig. Voor vragen kun je altijd bij jullie terecht.

 

Kees van der Heijden – Directeur Hendrikx Stallenbouw N.V. (Meeuwen-Gruitrode, België)

Het heeft wat langer geduurd voordat ik kon reageren dit komt i.v.m. de bouwvakantie. De samen werking met jullie heb ik altijd als vertrouwelijk en plezierig ervaren.
Ook de begeleiding voor het tot stand komen van de lasproeven is als prettig ervaren. Zonder jullie hadden wij niet duidelijk gehad wat de norm met zich mee bracht en hadden we waarschijnlijk net als sommige collega bedrijven veel te veel administratieve last gehad van de norm.